MHDO AB får fler fotouppdrag åt PEAB

Posted on by martin hejdesten

Första fotouppdraget åt PEAB har ännu inte avslutats – fotodokumentationen av nybyggnation av Pålsjöbaden i Helsingborg – och nu rullar nästa spännande utmaning igång. Efter kontakt av PEAB Bostäder så är det dags att fotodokumentera Helsingborgs nya smultronställe – fd Magnus Stenbock skola ska förvandlas till lägenheter.

Under de första besöken på byggarbetsplatsen har jag dokumenterat rivningen av samtliga golvbjälklag, vilket gett fri sikt från källarplanet upp dryga 23 meter upp till innertaket. Inom kort ska nya golvbjälklag gjutas. Och sen rullar det på.

Fotouppdraget vid Pålsjöbaden ska utmynna i en bok beställd av Helsingborgs Stad. MHDO AB tar helhetsgreppet kring projektet och producerar även boken, från AD och original till färdigtryckt bok. Bilderna från Magnus Stenbock ska slutligen användas i ett bildspel till de nya hyresgästerna och eventuellt även en bok för detta uppdrag.