MHDO AB utför marknadsmaterial åt SPOONS färdigrätter

Posted on by martin hejdesten

Lunch på språng, middag på ett ögonblick
Ett relativt nystartat företag slår sig in på marknaden för färdigrätter – SPOONS AB – som erbjuder konsumenten välbalanserade och hälsosamma soppor och grytor, lagade för hand i Malmö. Sortimentet är bl a laktosfritt, glutenfritt, veganvänligt, utan tillsatser och innehåller svenskt kött – ätklara måltider med smak av världen.

SPOONS möter den ökande efterfrågan på nyttig och näringsrik färdigmat som inte kompromissar med råvarukvalitén eller tillagningsmetod.

Marknadsföring i butik och i media
MHDO AB hjälper SPOONS med förpackningsdesign, butiksmaterial samt övrigt marknadsmaterial – senast i raden blev det nyheter i kyldisken i form av förpackningsdesign (tre nya soppetiketter och en grytgördel), hyllvippor, sortimentsfolder, banner (mathem.se), annonser i VeckoRevyn, Tara, ToppHälsa, Vi Föräldrar och Metro.

Håll utkik efter SPOONS färdigrätter hos din lokala Hemköp-, Coop-, ICA-butik! Läs mer på www.smakaspoons.se.