Den lilla designbyrån som ger dig stora möjligheter inom marknadsföring

Enmannabyrån med mångårig erfarenhet från variationsrika projekt för bl a välkända svenska varumärken såsom FELIX, Abba Seafood, Skanska Öresund, AstraZeneca, Wilson tennis m fl. Med en grafisk ingenjörsexamen i ryggen och många år som Art Director och originalare på reklambyrå så ser jag till att allt material som lämnar reklambyrån är kvalitetssäkrat och kreativt gällande form och budskap. Men det gäller också att sprida sitt budskap på noggrant utvalda kanaler. Men det är där min variationsrikedom kommer in i bilden – jag har erfarenhet från idéarbete, till skiss, original, foto och webb för många olika sorters kanaler – med andra ord, allt samlat på ett ställe nära till hands, som ett multiverktyg.

Fånga idéerna och skapa något utifrån det

Idéer kommer när man minst anar det. Detta är typiskt för mig som kreatör. Allt ifrån när man går och handlar, till när man är i badrummet – det är inget vanligt nio-till-fem-jobb. 

 

Är du intresserad av vad jag kan göra för dig ber jag dig skriva ett meddelande via detta kontaktformulär eller skicka ett mail direkt till martin.hejdesten@mhdo.com.